Raak mij aan! Touch me!

Op de dag van de liefde, vrijdag 14 februari, ben je van harte welkom om te ontdekken hoe jij je kan inzetten voor de maatschappij.

Heb je een uurtje over? Of wil je iets leuks doen naast je studie? Maak dan vandaag kennis met verschillende vrijwilligersorganisaties en ontdek of jullie een match zijn! Dit is dé kans om in contact te komen met vele verschillende vrijwilligersorganisaties: van Kindertelefoon tot Humanitas en Eurosonic tot de Dierenambulance; ze zijn er allemaal! Ontdek welke vrijwilliger er in jou schuilt door één van de vele (gratis) workshops. Dus kom langs om kennis te maken of om gewoon even rond te kijken. Iedereen is van harte welkom!

 

Fix & Humanitas

Matchmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door deze enthousiaste groep jongeren die betrokken zijn bij FIX en Humanitas. Tijdens Wie kan ik helpen? zijn ze je matchmakers. 

Fix & Humanitas

Workshops

Verschillende vrijwilligersorganisaties zijn aanwezig om te vertellen wat voor vrijwilligerswerk ze voor jongeren in de aanbieding hebben. Onder andere COC, De Dierenambulance, Jimmy’s, De Kindertelefoon, Kledingbank Maxima, Noorderzon, Oma’s Soep, OOG Radio & TV, Stichting Present, Het Rode Kruis, Stadjers Hand in Hand en De Zonnebloem, zijn erbij. 

Vanaf 15.30 uur zijn er verschillende workshops te volgen (gratis / inschrijven ter plekke)

Workshop 'ontdek welk vrijwiligers werk bij jou past' van 15.30 tot 16.30 uur en van 17.00 tot 18.00 uur
Workshop 'smart social media' van 16.00 tot 17.00 uur en van 17.30 tot 18.30 uur
Workshop 'proeverij vrijwilligerswerk' van 16.30 tot 17.30 uur en van 18.00 tot 19.00 uur

 

Misschien vind je dit ook leuk

Tims Talkshow Tims Talkshow

Tims Talkshow

zondag 27 september 16:30 tot 18:00

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on