Raak mij aan! Touch me!

Spannende, sfeervolle politiethriller met award winnende acteurs Pierfrancesco Favino en Linda Caridi. In zijn laatste nacht als agent zal Franco Amores leven voorgoed veranderen.

Franco Amore is druk bezig met zijn afscheidsspeech; na maar liefst 35 jaar bij de politie in Milaan is vanavond zijn laatste dienst. In zijn lange carri√®re, zo schrijft hij, heeft hij gelukkig nooit zijn dienstwapen hoeven gebruiken en wist hij altijd uit de problemen te blijven. Maar wat hij niet weet, is dat deze nacht de meest bijzondere en uitdagende van zijn leven zal worden. Alles waar hij om geeft, staat op het spel: zijn rol als trouwe dienaar van de staat, zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn vrouw Viviana, zijn onafscheidelijke vriendschap met zijn maatje en collega Dino, en zelfs zijn eigen leven. In deze laatste nacht als agent komt alles samen en zal Amores leven voorgoed veranderen. 

Regisseur Andrea Di Stefano presenteert met zijn L'Ultima Notte Di Amore zijn allereerste Italiaanse film. Di Stefano, die eerder al The Informer (2019) en Escobar: Paradise Lost (2014) regisseerde en als acteur speelde in Life of Pi (2012) en Eat Pray Love (2010) zet met zijn nieuwe film een spannende en sfeervolle politiethriller neer. 

L'Ultima Notte Di Amore ging in wereldpremière tijdens de afgelopen editie van het Filmfestival van Berlijn en werd zeer goed ontvangen door de internationale pers.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor L'Ultima Notte di Amore.

Taal
Italiaans gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
124 min
Kijkwijzer
Acteurs
Pierfrancesco Favino, Linda Caridi
Land
Italië
Jaar
2023
Regie
Andrea Di Stefano

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >