Raak mij aan! Touch me!

De Duitse filmmaker Werner Herzog (onder andere Grizzly Man) kijkt met een mengeling van verwondering en afgrijzen naar het succes en de gevaren van het internet.

Hij praat onder meer met de grondlegger van het wereld wijde web, met Tesla-gigant Elon Musk, maar ook met de ouders die via social media belaagd werden met beelden van het onthoofde lichaam van hun verongelukte dochter. In deze prikkelende documentaire overigens geen voorspellingen over de toekomst, want - zoals de film fijntjes opmerkt - in vrijwel geen enkele sf-film uit het verleden werd iets als het internet voorspeld. 

AI Parade

Speelse installaties, workshops, films en documentaires over kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie oftewel ‘AI’ is niet meer weg te denken uit ons bestaan. Maar wat is AI eigenlijk en wat willen en kunnen we er mee? Dompel je onder, ga in gesprek en doe mee aan een speels programma met films, theater, workshops, installaties, walk-ins en een heuse Starry AI Bingo!  De AI Parade vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 26 februari in Forum Groningen, locaties Nieuwe Markt en Haren.

Alle activiteiten

Agenda

Woensdag 8 februari
19:00 tot 20:48
Special
Camera 4
€ 11,50

Misschien vind je dit ook leuk

Morgen met Lucas: Eeuwig Leven Morgen met Lucas: Eeuwig Leven

Morgen met Lucas: Eeuwig Leven

dinsdag 21 februari 20:00 tot 21:30
2001: A Space Odyssey 2001: A Space Odyssey

2001: A Space Odyssey

vrijdag 24 februari 21:00 tot 23:49
Her Her

Her

zondag 12 februari 16:00 tot 18:26

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >