Raak mij aan! Touch me!

Een eenmalige live-opname van podcast De Boekenparade. Dé podcast voor ouders en kinderen die van (voor)lezen houden. Dit is je kans om er bij te zijn!

Altijd al willen weten hoe een podcast wordt opgenomen? Schuif dan (gratis) aan bij een live-opname van De Boekenparade. Aafke en Jeroen bespreken het winnende boek van de Kinderjury voor de categorie 10 - 12 jaar: Mus & Kapitein Kwaadbaard en De Amorfe. Uiteraard ontbreekt de meelezer niet, haar naam is Nikki Stoker. 

Ook zijn er leuke, creatieve activiteiten te doen in het thema van het boek. Knutsel je eigen bootje en laat 'm drijven. Wie trouwens de mooiste boekenkaft kleurt, wint een exemplaar van het winnende boek. 

Heb jij nog vragen of wil je iets leuks vertellen tijdens de opname? Grijp je kans!

De live opname van de podcast (15.30 - 16.30 uur) en de activiteiten (14.30 - 17.30 uur) zijn te bezoeken in Wonderland. 

14822

Over de podcast

Podcast De Boekenparade tipt in elke aflevering een boek om voor te lezen aan je kinderen. Kinderboekenexpert Aafke van Forum Groningen kiest een boek waar Jeroen van Studio Hoorzaam uit voorleest.

Ontdek in De Boekenparade bijzondere kinderboeken uit de Forumbibliotheken in Groningen. Met voorleesfragmenten, meningen van kinderen en relevante suggesties helpen we ouders passende boeken te vinden voor hun kinderen. Natuurlijk ook leuk voor leerkrachten!

Beluister de laatste aflevering

Agenda

Woensdag 5 juli
15:30 tot 16:30
Wonderland

Misschien vind je dit ook leuk

Disney - Telling Timeless Stories Disney - Telling Timeless Stories

Disney - Telling Timeless Stories

vrijdag 9 juni 10:00 tot 17:00
Het Clubhuis Het Clubhuis

Het Clubhuis

maandag 12 juni 14:15 tot 15:45
Workshop striptekenen Disney Workshop striptekenen Disney

Workshop striptekenen Disney

woensdag 28 juni 15:30 tot 17:00

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >