Raak mij aan! Touch me!

Lees je ook zo graag spannende, romantische of populaire boeken en lijkt het je leuk om na te praten over de mooie verhalen? Sluit je dan aan bij onze Leesclub! Elke laatste maandag van de maand kom je met medelezers samen om een bekend boek te bespreken. Leesclubbegeleider Willem Goedhart voorziet je van achtergronden en nieuwe inzichten, om daarna met alle lezers van gedachten te wisselen over prangende stellingen en discussievragen.

Er is volop gelegenheid om vragen te stellen over het boek en de ervaringen van anderen, evenals het uitwisselen van fijne leestips voor vergelijkbare boeken. Een leerzame, inhoudelijke en gezellige avond kortom, waarbij het leesplezier altijd vooropstaat! Benieuwd welke boeken we gaan lezen? Scroll naar onderen!

Agenda

Maandag 30 mei
19:30 tot 21:00
Wonderland
€ 10,00
Maandag 27 juni
19:30 tot 21:00
Wonderland
€ 10,00

30 mei: Lale Gül - Ik ga leven

Uit het niets bestormde Lale Gül plots de Nederlandse boekenwereld: haar persoonlijke en ontroerende levensverhaal waarin ze breekt met haar familie sprak veel mensen aan, al kwam er ook de nodige kritiek op haar taalgebruik en openheid. Een boek dat een nieuw licht werpt op migratie en integratie, en zonder twijfel veel stof zal opleveren voor een goede en leerzame discussie over de kracht van literaire werken.

nu lenen
30 mei: Lale Gül - Ik ga leven

27 juni: John Grisham - De lijst van de rechter

Met de zomervakantie in aantocht duiken we in een literaire thriller van John Grisham: de Amerikaanse meester van het genre voert in dit boek een rechter op die de wet naar zijn hand zet om wraak te nemen. Een spannend en schrijnend actueel verhaal over wat er gebeurt als we niet meer kunnen vertrouwen op de rechtspraak, vlot verteld en met de nodige maatschappelijke dilemma's om samen over na te praten.

nu lenen
27 juni: John Grisham - De lijst van de rechter
Expeditie geluk Expeditie geluk

Expeditie geluk

woensdag 8 juni 20:00 tot 22:00