Raak mij aan! Touch me!

Kleine Vogel woont in het bos en zorgt met aandacht voor de blaadjes aan de bomen.

In vier korte films zien we de seizoenen voorbij trekken, en het bos veranderen. Kleine Vogel woont er niet alleen, maar met andere dieren. Waaronder een griezelige rode vos. Met sterk gevoel voor beeld, humor en eenvoud, leven we mee met Kleine Vogel, en kunnen we gelukkig hard lachen om de enge maar ook onhandige vos.

Kleine Vogel is een slapstick in animatie met veel oog voor detail, een filmjuweel voor iedereen. Dit programma sluit af met een Poolse animatie over een klein jongetje met een grote hoed.  

2+

Dit programma is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Speeltuin van de Verbeelding

Bij Taartrovers draait alles om de verwondering. Met een toegangskaartje kun je eerst naar de film en aansluitend naar de Speeltuin van de Verbeelding. De installaties in de Speeltuin van de Verbeelding nodigen uit om te spelen en fantaseren, zelf op onderzoek uit te gaan, van alles te ontdekken en zelf te maken. Je speelt er met alle zintuigen. Je kan kleuren dansen op het doek, lijnen borduren van lange draden, filmpjes maken met kleurrijke knopen en verhalen tekenen in de lucht en daarna even uitrusten met verhalen op je oren. Honger? Kneed dan zelf je wolkenbroodje en proef de gebakken lucht.

Voor € 9,00 euro kijk je eerst de film Kleine Vogel en word je, na afloop van de film, door de Taartrovers opgehaald en naar de Speeltuin van de Verbeelding gebracht. Hier heb je ongeveer een uur de tijd om alles te ontdekken en lekker te spelen. Veel plezier! 

Tickets

Film & toegang tot de Speeltuin van de Verbeelding  € 9,00
Stadjerspas ticket € 3,00
Cineville pashouders -
Duur
25 min
Jaar
2020

Taartrovers Film Festival

Het leukste film- en speelfestival voor kinderen van 2 tot 9 jaar!

Taartrovers Film Festival

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on