Raak mij aan! Touch me!

Boswachter Arjan Postma neemt je mee op expeditie in je achtertuin.

Dat je echt iets van dieren leren kan, weet boswachter Arjan Postma als geen ander. Hij heeft de gave om de wereld om ons heen nét op een andere manier te bekijken. Zo ziet hij bijzondere parallellen én hij laat ons zien wat we kunnen leren van de dieren om ons heen.

Tijdens deze kinderlezing leert hij je allerlei leuke weetjes over planten en dieren in je eigen achtertuin of in het park bij jou in de buurt. Na zijn enthousiaste verhaal kun je vast niet wachten om zelf er op uit te trekken en de natuur te onderzoeken.

Deze kinderlezing is leuk voor kinderen vanaf 6 jaar oud. 

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Europe Direct. 

Stadjerspas

Ben jij in het bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Voor deze Kinderlezing van Arjan Postma geldt een speciale Stadjerspas aanbieding. Klik voor meer informatie over de geldende kortingsactie op onderstaande knop Tickets.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Kinderlezing: Arjan Postma.

Wie is Arjan Postma?

Arjan Postma is boswachter en regelmatig te zien op televisie. Hij is de presentator van de televisieserie Natuurlijk Noord-Holland en hij wordt vaak gevraagd als natuurkenner op de landelijke televisie en radio. Hij was regelmatig te zien bij RTL Late Night en De Wereld Draait Door. Daarnaast is hij schrijver van verschillende natuurboeken o.a. Buiten! (2014), Buiten met je hond (2015), Buiten gebeurt het (2016) en Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen (2020), alle boeken zijn bij de bibliotheek te leen.

Wie is Arjan Postma?

Misschien vind je dit ook leuk

Storyworld Storyworld

Storyworld

dinsdag 9 augustus 10:00 tot 18:00

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >