Raak mij aan! Touch me!

Jippie No More! is een originele feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn.

Als Gail, de oudste zus van Jaap Peter (Jippie), gaat trouwen, komt de hele familie bij elkaar in het grote landhuis van opa Willem. Samen willen ze er een groot feest van maken. Dat blijkt lastig als Jippie voor het eerst verliefd wordt op Lily, die meer oog lijkt te hebben voor zijn zusje Joe. Wanneer ook de rest van de familie tegen de welbekende gezinsperikelen aanloopt, lopen de spanningen hoog op. Maar als de trouwdag eindelijk aanbreekt, is het de liefde die iedereen weer samenbrengt.

Regisseur Margien Rogaar (familieserie Lampje) maakte naar het scenario van Fiona van Heemstra (Knor) een hartverwarmende familiefilm voor jong en oud. De adviesleeftijd voor deze film is volgens ons 8 jaar (Kijkwijzer 6+).

Kinderfilmspecial | do 4 jan

Jippie No More! was de publiekslieveling bij het Cinekid Festival en won daar verschillende prijzen.  Daarom zetten we de film in de kerstvakantie in het zonnetje! De voorstelling op donderdag 4 januari is een Kinderfilmspecial. Dan is er een korte inleiding bij de film en organiseren we nog wat leuks! Wat dat is, houden we nog even geheim. Houd onze nieuwsbrief in de gaten! Deze kinderfilmspecial wil je niet missen. 

Agenda

Zaterdag 16 december
Premièredatum, speeltijden volgen
Donderdag 4 januari
14:00 tot 16:00
Special
Camera 4
€ 7,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
95 min
Kijkwijzer
Acteurs
Wesley van Klink, Guido Pollemans, Aus Greidanus sr., Hannah van Lunteren, Lotte Jonker, Carmen van Zantwijk, Carina de Vroome, Guide Pollemans
Land
Nederland
Jaar
2023
Regie
Margien Rogaar

Misschien vind je dit ook leuk

Vogelvlucht (6+) Vogelvlucht (6+)

Vogelvlucht (6+)

zaterdag 9 december 14:10 tot 15:58
Wonka (NL) (6+) Wonka (NL) (6+)

Wonka (NL) (6+)

Premièredatum woensdag 13 december

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >