Raak mij aan! Touch me!

Een meeslepende en pikante filmervaring over een onmogelijke liefde. Het arthouse antwoord op Fifty Shades of Grey. Genomineerd voor de Gouden Beer op het Filmfestival van Berlijn.

Het is een hete zomer in 1990 in een dorpje in Thüringen, voormalig Oost-Duitsland. Maria wordt bijna 19 en woont samen met haar vriend Johannes bij zijn ouders op de boerderij. Om maar niet met haar toekomst bezig te hoeven zijn, verliest ze zichzelf in het lezen van boeken. Na de val van de muur, hangt de sfeer van een nieuw tijdperk in de lucht maar ze kan er niet mee omgaan. Hetzelfde geldt voor haar buurman. De aantrekkelijke maar 20-jaar oudere Henner zoekt toenadering en één aanraking is genoeg om een overweldigende passie te ontketenen. Het is het begin van een geheime, alles-overheersende relatie. 

Emily Atef, de bekroonde regisseur van Plus que jamais (2022) laat opnieuw haar talent zien in de film Irgendwann werden wir uns alles erzählen. Gebaseerd op het boek van Daniela Krien, schreef Atef samen met Krien het scenario voor dit intense en gewaagde verhaal over een onmogelijke liefde.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Irgendwann werden wir uns alles erzählen.

Taal
Duits gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
129 min
Kijkwijzer
Acteurs
Felix Kramer, Marlene Burow
Land
Duitsland
Jaar
2023
Regie
Emily Atef

Misschien vind je dit ook leuk

Past Lives Past Lives

Past Lives

zaterdag 2 december 12:00 tot 13:56

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >