Raak mij aan! Touch me!

Sci-fi horror over het leven van de allerrijksten op vakantie in een van de buitenwereld afgesloten resort. Brandon Cronenbergs gruwelkabinet is niet voor de teerhartigen.

Cronenberg haalt de kijker graag uit zijn comfortzone om deze te ‘destabiliseren’. James (Alexander Skarsgård) en Em (Cleopatra Coleman) genieten van een strandvakantie in een van de buitenwereld afgesloten luxeresort. James, een schrijver wiens productiviteit is gestokt wegens een writer's block, is zelf niet rijk; zijn vrouw Em wel - steenrijk. Terwijl het liefdespaar ontspant, wordt James herkend door een fan, Gabi (Mia Goth). Of James en Em een uitstapje willen maken met haar en haar vriend?

 
Brandon Cronebergs derde speelfilm – eerder regisseerde hij Antiviral (2012) en Possessor (2020) - is een bespiegeling over de morele waarden van de allerrijksten in een decor waarin de horror welig tiert. ‘Absurd’, ‘shockerend’ en ‘provocerend’ waren een paar van de reacties na de première op het Sundance Film Festival. Een satire op het leven van de gepriviligieerden in de intelligent ontregelend-onbevreesde traditie van William S. Burroughs, J.G. Ballard en vader David Cronenberg.
 
Let op: deze film is Engels gesproken en niet ondertiteld.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Infinity Pool.

Taal
Engels gesproken, niet ondertiteld
Duur
118 min
Kijkwijzer
Jaar
2023

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >