Raak mij aan! Touch me!

Lijkt het je al jaren leuk om naar het International Documentary Festival Amsterdam in Groningen te gaan, maar is het er nooit van gekomen?

Te veel keus, te weinig tijd om het programma uit te pluizen? Speciaal voor jou hebben we de IDFA kennismakingsroute. Twee geweldige, toegankelijke documentaires die de tongen losmaken en de hersenen prikkelen. Maar die niet te zwaar of experimenteel zijn. Welke titels je gaat zien, hoor je één week van tevoren. Maar dan heb jij al lang je tickets al.

Tussen de twee films zit een pauze van anderhalf uur, waarin je wordt verwelkomd in STACH op de begane grond voor een heerlijk classic burgermenu (ook vegetarisch mogelijk). Een volledig verzorgd avondje uit dus!

 

Goed om te weten

  • Het programma op vrijdag en zaterdag is hetzelfde.
  • De burger is bij de prijs inbegrepen, drankjes niet.
  • Het burgermenu bestaat uit een classic burger (vlees of vega), frites en salade. In het ticketproces kun je kiezen voor vlees of vega. Heb je andere dieetwensen? Mail dan naar tickets@forum.nl.
  • De eindtijd kan iets afwijken van de eindtijd op je ticket.
  • Bereid je voor op je bezoek door onze coronamaatregelen door te nemen.

Afgelast

Wegens aangescherpte coronamaatregelen kan dit programmaonderdeel helaas niet doorgaan. Kaarthouders hebben een e-mail gekregen. De mail niet ontvangen of vragen over je tickets? Neem contact op met tickets@forum.nl.

Agenda

Vrijdag 27 november
16:00 tot 20:30
Camera 4
€ 27,50
Zaterdag 28 november
16:00 tot 20:30
Camera 4
€ 27,50

Misschien vind je dit ook leuk

The Art of Aardman The Art of Aardman

The Art of Aardman

zondag 1 november 10:00 tot 10:30

IDFA in Groningen >

IDFA in Groningen >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on