Raak mij aan! Touch me!

Hou je van griezelen? Hou jij van suspense? Kom dan tijdens De Thriller Weken naar deze spannende talk. 

Tijdens De Thriller Weken zijn o.a. Gouden Strop-winnaar John Kuipers en Marion Pauw en thrillerdebutant Anna van den Breemer te gast om te vertellen over hoe zij bloedstollende verhalen te voorschijn weten te toveren. Wat maakt een boek spannend? Hoe verzin je een plot? En wie zijn hun grote voorbeelden? Wat lezen zij graag? Luister en huiver!

De Thriller Weken
Het spannende boek is nog altijd populair. In aanloop naar de zomer vestigen De Thriller Weken in de boekhandel en de bibliotheek aandacht op thrillers, whodunnits en andere pageturners. De Thriller Weken vinden in 2023 plaats van 26 mei t/m 18 juni.

Agenda

Zaterdag 17 juni
20:00 tot 21:30
Met Forumpaskorting
Rabo Studio
€ 12,50

Marion Pauw

Marion Pauw (1973) is schrijver en scenarist. Ze schreef onder andere de succesvolle thrillers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Met haar laatste thriller Vogeleiland won ze in 2022 voor de tweede keer de Gouden Strop. In juni verschijnt haar nieuwe thriller Tijgerlelie. Voor dit boek liet Pauw zich inspireren door haar ervaringen als deelnemer aan Expeditie Robinson. 

Marion Pauw

Anna van den Breemer

Anna van den Breemer (1984) is journalist voor onder andere de Volkskrant. Ze publiceerde drie non-fictieboeken, waarmee ze haar scherpe pen en observatievermogen bewees. Met Het perfecte zusje laat ze thrillerfans daar nu kennis mee maken.

 

Anna van den Breemer

John Kuipers

John Kuipers (1955) werkte bijna vier decennia lang als journalist bij het Algemeen Nederlands Persbureau. Hij publiceerde eerder enkele boeken, waaronder de biografie De geest van het spel over de schaker Jan Timman. Musserts schaduw was zijn thrillerdebuut en het begin van een serie die zich afspeelt in Den Haag tijdens de oorlogsjaren, met de sympathieke politieman Charlie Swieninck in de hoofdrol. 

Fotocredits © Frank Ruiter

John Kuipers

Boekentips

Anna van den Breemer,
Het perfecte zusje [Boek]
Marion Pauw,
Vogeleiland [Boek]
Marion Pauw,
Gulzig en andere spannende verhalen [Boek]
John Kuipers,
Musserts schaduw [Boek]

Misschien vind je dit ook leuk

Rooftop Cinema Rooftop Cinema

Rooftop Cinema

woensdag 14 juni 22:15 tot 00:00

Boekentips in je inbox? >

Boekentips in je inbox? >