Raak mij aan! Touch me!

Professionele en gevorderde amateurmusici studeren op zondagochtend binnen tweeënhalf uur een symfonie van Joseph Haydn in en brengen deze ten gehore.
 

Op 12 september 2021 staat de eerste editie onder leiding van dirigent Loes Visser. De symfonie 104 London van Joseph Hayden wordt ten gehore gebracht. Voor iedereen, van jong tot oud, is het een unieke kans om dit moois in het Forum van dichtbij mee te maken.

10:00 - 11:30 uur Openbare repetitie op de begane grond
12:00 - 12:30 uur Concert op de begane grond

Agenda

Zondag 12 september
10:00 tot 13:00
Begane grond
Zondag 12 december
10:00 tot 13:00
Begane grond

Dirigent Loes Visser

Loes Visser is artistiek leider & dirigent van het Britten Jeugd Strijkorkest, dat zij in 2007 in Zwolle oprichtte. Het orkest biedt jonge talentvolle strijkers uit Oost-Nederland de kans hun muzikale talenten op niveau te ontwikkelen. Het motto daarbij is: kwaliteit, warmte, bezieling en plezier. Het Britten Jeugd Strijkorkest heeft een vaste plaats veroverd in het culturele aanbod van Nederland. In 2014 won het orkest de eerste prijs tijdens het prestigieuze Summa Cum Laude Festival in Wenen. De ‘Britteners’ traden meerdere malen op voor het Nederlands Koningshuis (o.a. de officiële openingsact tijdens Koningsdag 2016 in Zwolle) en ze maakten diverse cd’s die lovende kritieken kregen op de radio en in de pers. 

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on