Raak mij aan! Touch me!

Ben jij gek op goochelen en magie? Kom tijdens het Roald Dahl Festival naar de theatervoorstelling van Hans Kazàn.

Op donderdagmiddag 28 december komt goochelaar Hans Kazan naar het Roald Dahl Festival in het Forum. Hans Kazàn kreeg op zijn 9e een goocheldoos en de rest is geschiedenis. Hij heeft allerlei prijzen gewonnen, verzorgde magische optredens op tv, speelde op festivals en maakte populaire goochelshows. Hij heeft zijn zoons ook aangestoken met het goochelvirus, dus nu staan ze ook regelmatig samen op het podium. 

Dit jaar vierde Hans zijn 50ste artiestenjubileum. En daarom durven wij wel te claimen dat hij echt ALLES weet over goochelen! Wil jij deze grote magiër op de planken zien? Scoor dan snel jouw kaarten via onderstaande knop Tickets.   

Het is een programma vol magie! Het publiek zal hierbij actief worden betrokken en een aantal kinderen uit het publiek zullen worden uitgenodigd op het podium! Kortom, een boeiend uur waarin kinderen samen met hun ouders kunnen genieten van de goochelkunst van Hans Kazàn. Deze activiteit is leuk voor kinderen vanaf 5 jaar.

Samen op het podium met Hans Kazan? 

Dat kan! Tijdens zijn show op 28 december nodigt hij graag een aantal goochelaars in spe uit op het podium om zijn of haar goocheltruc te laten zien. Wat moet je daarvoor doen?

  1. Download en print het A4-bestand via de button hieronder of haal een formulier op bij een Forumbibliotheek bij jou in de buurt. 
  2. Maak een tekening in het bovenste vlak over hoe jouw act er ongeveer uit gaat zien. 
  3. Geef jouw goocheltruc een magische titel en beschrijf kort wat je gaat doen.
  4. Noteer je gegevens op het formulier. 
  5. Lever het formulier in bij een Forumbibliotheek of stuur het formulier digitaal op vóór 15 december naar r.joxhorst@forum.nl

Wie weet kiezen we jou wel uit om samen met Hans Kazàn het publiek voor de gek te houden met jouw goocheltruc! Je krijgt uiterlijk 21 december te horen of je mee mag doen. En natuurlijk mag je iemand meenemen als je wordt uitgekozen. 

Download formulier >

Agenda

Donderdag 28 december
13:00 tot 14:00
Rabo Studio
€ 7,50

Roald Dahl Festival

Op 28, 29 en 30 december kun je weer genieten van drie fantastische dagen vol met verrukkkelekukkelijke workshops, goddelige shows, smakelijke films en heel veel leuke doe-dingen! Echt iets om 3 dagen lang je tanden in te zetten! Een smiksmakkelig & zwalig festival. 

Roald Dahl Festival

Meer Roald Dahl

Brokkejok (4+) Brokkejok (4+)

Brokkejok (4+)

vrijdag 29 december 13:00 tot 14:00
Kaartjes zeefdrukken (6+) Kaartjes zeefdrukken (6+)

Kaartjes zeefdrukken (6+)

donderdag 28 december 12:00 tot 16:00
Kids Talk: Game Helden en boekenmonsters (6+) Kids Talk: Game Helden en boekenmonsters (6+)

Kids Talk: Game Helden en boekenmonsters (6+)

zaterdag 30 december 13:00 tot 14:00
Verrukkelekukkelijke dropsleutelhangers (6+) Verrukkelekukkelijke dropsleutelhangers (6+)

Verrukkelekukkelijke dropsleutelhangers (6+)

vrijdag 29 december 13:00 tot 17:00

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >