Raak mij aan! Touch me!

Klethoven 1974, politierechercheurs Bert en Frank zijn op missie om een mysterieuze arrestant op tijd over te dragen aan de Duitse autoriteiten.

Ze belanden echter al snel op een ongemakkelijk zijspoor wanneer de arrestant ze naar een wegrestaurant delegeert.  Jäger is een film van Julian Verkerk. 

Verkerk (9 april, 1999) is film- en theatermaker en studeerde in 2020 af van kunstacademie Minerva. Hij werkt als freelance regisseur, vormgever en scenarioschrijver. Zijn werk beweegt op het snijvlak van film en theater en speelt zich altijd af in dezelfde fictieve wereld genaamd ‘Klethoven’. Een wereld die hij volledig zelf ontwerpt en vaak wordt gekarakteriseerd als een surrealistische versie van Europa in de jaren ’70. Zo biedt elk werk de kijker een korte blik in die ongemakkelijke, vervreemdende maar ook kleurrijke satire op de huidige maatschappij.

Met nagesprek

Zaterdag 24 december is regisseur Julian Verkerk aanwezig voor een nagesprek met het publiek.

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Groningse Nieuwe #99: Jäger.

Taal
Nederlands, Duits gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
20 min
Kijkwijzer
Acteurs
Willem Klöpping, Sijmen de Jong, Boris Saran
Land
Nederland
Jaar
2022
Regie
Julian Verkerk

Groningse Nieuwe

Deze film wordt vertoond in de serie Groningse Nieuwe, hét podium voor lokaal filmtalent, georganiseerd door Forum Groningen en Groninger Videolandschap.

Groningse Nieuwe

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >