Raak mij aan! Touch me!

Een mooier voorbeeld van een buurt vol inclusie en diversiteit vind je niet in Groningen. Loop met ons mee en beleef het rijke culturele aanbod. Voor de nieuwsgierige, avontuurlijke en ruimdenkende theaterliefhebber. 

In de theaterwandeling ‘GRO IN THE DARK’ staan diversiteit en inclusie centraal. Iedereen doet ertoe in Groningen. Geen enkel buurtje in onze stad is zo rijk aan diversiteit als de Nieuwstad en directe omgeving. Jammer dat juist deze straat vaak gemeden of heimelijk en snel doorlopen wordt. Pak onze hand en wandel een uurtje met ons mee. Stap met ons over de rode loper van onder meer de peeskamers en de oudste gay-bar van de stad en beleef bijzondere theatermomenten. Intiem locatietheater voor iedereen.  

 

Vanaf 18.30 uur start er iedere 10 minuten een theaterwandeling bij Dorothy's Dragbar aan de Potterbakkersrijge. Na een uurtje eindig je bij Merlot, de wijnkelder onder het Schimmelpennickhuys. Gro in the Dark is een productie van Stichting Schout bij Nacht (https://schoutbijnacht.nl/). 

Het concept en script van de theaterwandeling is bedacht door Dio van Velden, artistiek leider van Schout bij Nacht. Regie door Astrid Warntjes. Het spel door: Gerard Hilbrants, Reg Mulder, Jurrian de Boer en Dio van Velden. Special guests: Homokoor Zangzaad en Johan Brouwer. De voorstellingen zijn met medewerking van Het Pomphuis, Dorothy’s, Zwarte Raaf, Pelsterhof en Schimmelpenninckhuis tot stand gekomen.  

 

Praktische informatie

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! 
Schrijf je in via de ‘meld je aan’ knop onder aan deze pagina

Graag in het onderwerp vermelden: 

  • GRO IN THE DARK;
  • Aantal personen;
  • Gewenste tijdstip of aangeven dat de starttijd niet uitmaakt.  

Starttijden zijn 18.30 (VOL), 18.40 (VOL), 18.50, 19.00, 19.10, 19.20, 19.30 (VOL), 19.40 (VOL), 19.50, 20.00 (VOL) uur. Vol=vol. 

Indien de gewenste starttijd niet meer beschikbaar is, delen we je in op een andere starttijd zo dicht mogelijk bij de gewenste tijd. Het is praktisch om 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. 

Je  gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de organisatie van dit programmaonderdeel van Let's Gro en zullen na het festival zorgvuldig worden vernietigd, conform onze privacyrichtlijnen. 

Let's Gro Festival

Let’s Gro is hét (gratis) festival over de toekomst van Groningen. Op 3, 4, en 5 november is iedereen welkom om samen na te denken over toekomstideeën, aan te schuiven bij presentaties over nieuwe projecten in de stad, zijn er inspirerende sprekers en kun je bij miniworkshop ontdekken hoe je zelf kunt bij dragen aan een beter klimaat.

Het festival wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de gemeente Groningen en tal van andere organisaties.

Meer info

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor GRO IN THE DARK.