Raak mij aan! Touch me!

Als Paul's promotie wordt uitgesteld, moet hij zijn levenskeuzes analyseren.

Het gaat Paul voor de wind. Hij is een succesvolle playlistsamensteller voor een streamingdienst en weet bijna zeker dat hij snel promotie zal maken, dus hij en zijn vriendin hebben besloten de provinciale voetgangersstad Amsterdam te verruilen voor het ultrakosmopolitische Londen. Maar dan wordt er een stok in het wiel gestoken: de hoogste baas geeft hem tot morgen om zijn nieuwe aanstelling te aanvaarden.

In de daarop volgende 24 uur moet Paul onverwacht zijn gemaakte keuzes en de gevolgen daarvan analyseren. Is hij beter af met zijn sexy advocatenvriendin of heeft hij zijn schrijvende ex-vriend te snel opgegeven? Is het grote, levendige Londen echt beter dan het rustige, prachtige Amsterdam? Is een kantoorcarrière wel iets voor hem of is hij nog niet uitgekeken op zijn wilde rock-'n'-roll-leventje? 

Goodbye Stranger is het muzikale speelfilmdebuut van Aaron Rookus, naar een scenario van Wander Theunis en beleeft zijn wereldpremière op het International Film Festival Rotterdam.

Agenda

Donderdag 20 april
Premièredatum, speeltijden volgen
Taal
Nederlands, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
81 min
Kijkwijzer
Acteurs
Martijn Lakemeier, Claire Bender, Jesse Mensah
Land
Nederland
Jaar
2022
Regie
Aaron Rookus

IFFR in Groningen

Het International Film Festival Rotterdam, maar dan in Groningen!

Wo 1 t/m zo 5 februari

IFFR in Groningen is dé kans om onbekende, internationale parels te verkennen of de bijzondere titels van het komende filmjaar alvast te ontdekken.

IFFR in Groningen

Meer IFFR in Groningen

No Bears No Bears

No Bears

Twee stellen tarten de autoriteiten. Van een filmmaker die geen films mag maken.

donderdag 9 februari 14:15 tot 16:12

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >