Raak mij aan! Touch me!

Mascha Halberstad zal haar werk inleiden

Dag meneer de Vries

Animatiefilm waarin de 93-jarige meneer de Vries zijn laatste dagen slijt voor het raam van zijn Waterlandse houten huisje. Tot een onverwachte boodschapper hem wakker schudt. Tijdens een koude winterdag wordt de bejaarde man verrast met een pakket waarin zijn oude Friese doorlopers zitten. Op dat moment beseft meneer de Vries dat hij niet wil sterven als de schim die hij geworden is, maar als de persoon die hij ooit was.

Lengte: 00:06:00 min

Dag meneer de Vries

Munya in mij

De tienjarige Munya is dol op eten. Ze kookt en bakt zich een slag in de rondte voor haar kritische moeder die haar lieve dochter amper ziet staan. Op weg naar de supermarkt wordt Munya gepest door kinderen uit de buurt, die haar dik noemen en de favoriete televisieprogramma’s van haar moeder belachelijk maken. Het meisje kruipt in haar schulp en voelt zich erg verdrietig. Totdat haar grote rapidool haar de kracht geeft om voor zichzelf op te komen. Een ontroerende animatiejeugdfilm met swingend happy end.

Lengte: 00:23:00 min

Munya in mij

Zwanger

Wanneer Tyn in de badkamer van zijn studentenhuis voor de lol tegen een zwangerschapstest van een medestudente plast, blijkt hij zwanger. Hij schrikt zich een ongeluk, maar als hij toevallig langs een babywinkel loopt wordt hij geraakt door de lieve en vrolijke babywereld. Het klikt met verkoopster Jip en ineens gaat alles razendsnel.

Lengte: 00:06:28 min

Zwanger

Trailer Knor

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…

Trailer vand e film die ook op Framed te zien is!

 

Trailer Knor

Agenda

Zaterdag 28 mei
09:45 tot 11:00
Met inleiding
Camera 1
€ 11,00
Duur
75 min
Kijkwijzer
Land
Nederland
Jaar
2022
Regie
Mascha Halberstad

Misschien vind je dit ook leuk

Framed Special: Marc & Emma Framed Special: Marc & Emma

Framed Special: Marc & Emma

zaterdag 28 mei 14:45 tot 16:00
Framed special: Rosto Framed special: Rosto

Framed special: Rosto

vrijdag 27 mei 22:00 tot 00:00
Knor Knor

Knor

vrijdag 27 mei 14:00 tot 15:30

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >