Raak mij aan! Touch me!

Framed brengt dit jaar twee films van de prijswinnende makers Marc en Emma én een bijzondere scene uit hun nieuwste film The House. Na afloop zijn Marc en Emma online aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden!

Oh Willy…is een veelvuldig bekroonde & wollige instant kortfilmklassieker. Een zachtaardige oudere man keert terug naar de nudistenkolonie waar hij zijn jeugd doorbracht om zijn stervende moeder op te zoeken. Na haar dood blijft Willy alleen achter. Triest en verward vlucht hij de wilde natuur in, op zoek naar troost…

Zes jaar na hun veelbekroonde geanimeerde kortfilm Oh Willy…is This Magnificent Cake! de nieuwe stop-motion film van Emma en Marc . Het is een geanimeerde anthologiefilm die zich afspeelt in koloniaal Afrika in de late 19de eeuw, en die het verhaal vertelt van 5 verschillende personages: een getroebleerde koning, een pygmee van middelbare leeftijd die in een luxehotel werkt, een mislukte zakenman op expeditie, een verloren gelopen portier, en een jonge deserteur. De film werd geproduceerd door de Mechelse animatiestudio Beast Animation.

The House is de nieuwste film van Marc en Emma. Een donkerkomische stop-motion animatie over een huis dat z’n bewoners in drie verschillende tijden tot waanzin drijft.

Marc en Emma This Magnificent Cake 0:44:00 min
Marc en Emma Oh, Willey.... 0:17:00 min
Marc en Emma Scene uit The House 0:02:00 min
Gesprek met Marc en Emma   0:30:00 min

 

 

 

 

Q&A met makers Marc & Emma (via videoverbinding)

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Framed Special: Marc & Emma.

Taal
Nederlands
Duur
100 min
Kijkwijzer
Land
België
Jaar
2022
Regie
Marc en Emma

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >