Raak mij aan! Touch me!

‘Leven en dood van een seksrobot’ is een van de solovoorstellingen uit TECH, een project van het bejubelde Haagse collectief Firma MES over de relatie tussen mens en technologie.

De release van de allereerste sexrobot in Nederland staat gepland voor dit voorjaar: Robin, door Mytenga BV. Het leven en de dood van een seksrobot volgt de levenscyclus van Robin: van de fabriek waar ze is gemaakt, tot het eerste gebruik, eindigend met recycling.

Lindertje Mans maakte samen met muzikant Roald van Oosten een reeks popsongs die haar verhaal vertellen. The Life and Death of a Sex Robot speelt zich af op het punt waar de oudste, meest menselijke verlangens voldoen aan de nieuwste technologische ontwikkelingen. Geen monoloog, maar een theatraal concert dat alle zintuigen prikkelt. Zijn we klaar voor een nieuwe, intieme, relatie met onze technologische apparaten?

Volkskrant: ★★★★ DE VOORSTELLING TECH LAAT ZIEN WAAROM IEDEREEN FIRMA MES MOET LEREN KENNEN

fotocredits: Lonneke van der Palen

Let op: deze voorstelling is in het Engels

In dit theaterstuk wordt uitsluitend Engels gesproken. 

Mens & Machine

Welke kansen en gevaren brengt kunstmatige intelligentie met zich mee? We verkennen het dit seizoen met de expositie AI: More than Human en een randprogramma vol films, talks en theater.

Mens & Machine

Nieuws over de expo in je inbox >

Nieuws over de expo in je inbox >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on