Raak mij aan! Touch me!

Fenna Ramos, bekend van Zappelin, gaat tijdens de Nationale Voorleesdagen voorlezen, liedjes zingen en dansen! Doe je mee?

Iedereen is welkom en zo wordt voorlezen een nog groter feestje! Omdat voorlezen belangrijk is voor de taalontwikkeling, wil Fenna graag helpen dit te stimuleren en onder de aandacht brengen. Tijdens een bezoek aan het Forum zal Fenna onder andere interactief voorlezen, zoals de kinderen dit (her)kennen van tv. De fantasie wordt geprikkeld en daarnaast zal Fenna met de kinderen enkele (kleine) liedjes zingen, die zij zeker allemaal mee kunnen zingen. Echt een feestje dus!

Natuurlijk is er na afloop ook de gelegenheid om met Fenna op de foto te gaan voor een blijvende herinnering.

Fenna Ramos

Fenna is een bekende voor jong en oud als het gezicht van kinderzender NPO Zappelin, waar ze dagelijks te zien en te horen is als de zenderstem en in programma’s zoals Zin in Zappelin en Het Feest van Zappelin. Daarnaast vertolkt ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Op YouTube is Fenna ook een grote hit met miljoenen views, waarvan haar best bekeken filmpje meer dan 80 miljoen views heeft aangetikt.

Met haar eigen nummers en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis voor de buis met haar mee te zingen en dansen.

 

Let op: (groot)ouders en/of begeleiders dienen ook een ticket aan te schaffen.

 

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Fenna Ramos.

Misschien vind je dit ook leuk

Theater Pannenkoek Theater Pannenkoek

Theater Pannenkoek

zondag 5 februari 10:30 tot 11:00

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >