VERS, het nieuwe jongerenpanel van het Groninger Forum, nodigt je uit voor een avond collectief twijfelen: What Would You Do?.

Een filmavond over keuzestress speciaal voor generatie Z. Want net als in de film hebben we in het echte leven veel om over te twijfelen: waar gaat je leven heen, en nog belangrijker: met welke filter zet je het op instagram? Wat ga je studeren en gebruik je in het weekend drank of drugs? Is twee uur te laat aankomen op een feestje asociaal of fashionably late? Waarom voel je je altijd het buitenbeentje in de sportschool? Maak je de foute keuze of leer je juist van je fouten (of is dat iets wat alleen je moeder zegt)?

Op de twijfelavond, gepresenteerd door Tim den Besten, krijgen jonge bezoekers advies van een deskundig ervaringspanel, bestaande uit voormalig treitervlogger Ismail Ilgun, anti-slutshaming-icoon Milou Deelen en glutenvrije filosoof Sanne ten Wolde.

Wat moet je eigenlijk aan naar What Would You Do? Zal je die leuke jongen mee vragen? Of is het nu weer cool om juist niet geëmancipeerd te zijn? Twijfel met ons mee op 31 januari, tijdens IFFR in Groningen!

Jongeren t/m 24 en studenten € 3,50 // Anders € 5,00

Goed om te weten: de locatie van dit event is in zaal 2 van het Groninger Forum, Hereplein 73.

Misschien vind je dit ook leuk

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on