Raak mij aan! Touch me!

Warner Bros. Pictures presenteert Elvis, geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann (Romeo + Juliet, The Great Gatsby) en met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks

Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm over het leven en de muziek van Elvis Presley. In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks).

Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Lisa Marie Presley, Elvis' dochter, was zeer enthousiast over de film. Zij noemde hem "ronduit spectaculair," en prees Butler's acteerwerk in de rol van haar vader. "Hij heeft mijn vader's hart en ziel prachtig belichaamd. Zijn optreden was ongekend. Een verfilming van mijn vader's leven is eindelijk correct en met respect uitgevoerd."

 

"Niets minder dan een feest voor de ogen"
Radio Times 11672
"Erg slim gedaan"
Daily Mail 11671

Agenda

Vrijdag 30 september
20:45 tot 23:34
Camera 3 Deluxe
€ 14,00
Zondag 2 oktober
19:40 tot 22:29
Camera 3 Deluxe
€ 14,00
Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
159 min
Kijkwijzer
Acteurs
Austin Butler, Tom Hanks, Helen Thomson, Richard Roxburgh, Olivia DeJonge
Land
VS
Jaar
2022
Regie
Baz Luhrmann

Misschien vind je dit ook leuk

Corsage Corsage

Corsage

donderdag 29 september 11:30 tot 13:35
Moonage Daydream Moonage Daydream

Moonage Daydream

donderdag 29 september 13:00 tot 15:25
Alcarràs Alcarràs

Alcarràs

zaterdag 1 oktober 18:20 tot 20:30

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >