Raak mij aan! Touch me!

Documentaire over de niet eerder vertoonde foto’s van de set van de filmklassieker Apocalypse Now, gemaakt door de Nederlandse fotograaf Charles “Chas” Gerretsen.

Documentaire over de niet eerder vertoonde foto’s van de set van de filmklassieker Apocalypse Now, gemaakt door de Nederlandse fotograaf Charles “Chas” Gerretsen. De documentaire vertelt het bijzondere verhaal van de setfotograaf en geeft een nieuwe kijk op de legendarische set van Francis Ford Coppola’s Vietnam-epos. De van oorsprong Nederlandse fotograaf Charles ‘Chas’ Gerretsen werd in de jaren 70 plotseling wereldberoemd met zijn toentertijd nog kleine oeuvre.

KINO Rotterdam en Nederlands Fotomuseum maakten de documentaire Dutch Angle: Chas Gerretsen & Apocalypse Now met niet eerder vertoonde foto’s van de set van de filmklassieker Apocalypse Now (1979), gemaakt door de Nederlandse fotograaf Charles “Chas” Gerretsen (1943). De documentaire, geregisseerd door Baris Azman, vertelt het bijzondere verhaal van de setfotograaf en geeft een nieuwe kijk op de legendarische set van Francis Ford Coppola’s Vietnam-epos.

Limited screenings

Deze film krijgt een beperkt aantal voorstellingen per speelweek. Voor de liefhebber!

Dubbelprogramma docu + film

Na deze documentaire start de film Apocalypse Now: Final Cut, over de waanzin van de Vietnam oorlog. Met vertoon van je filmkaartje voor Apocalypse Now: Final Cut kun je gratis naar deze documentaire.

Let op: Op vertoon van je filmkaartje voor Apocalypse Now: Final Cut kun je gratis naar deze documentaire. Er zijn geen losse tickets te koop voor de documentaire.

Taal
Engels en Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
32 min
Kijkwijzer
Acteurs
Chas Gerretsen, Züleyha Azman, Jan de Vries
Land
Nederland
Regie
Baris Azman

Misschien vind je dit ook leuk

Parasite Parasite

Parasite

zondag 26 januari 21:10 tot 23:31

Wekelijks de filmnieuwsbrief in je inbox

Wekelijks de filmnieuwsbrief in je inbox

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on