Raak mij aan! Touch me!

Dune nog niet gezien? Speciaal voor de liefhebber vertonen we dit epische meesterwerk twee keer op ons allergrootste doek.

De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) regisseert Dune, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert. Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd.

Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Dune.

Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
156 min
Kijkwijzer
Acteurs
Timothée Chalamet, Rebecca Fergusson, Sharon Duncan-Brewster, Oscar Isaac, Josh Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, David Dastmalchian, Chang Chen, Charlotte Rampling, Jason Momoa, Javier Bardem
Land
Verenigde Staten
Jaar
2020
Regie
Denis Villeneuve

Misschien vind je dit ook leuk

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >