Raak mij aan! Touch me!

Ranji (12) is tegen zijn zin met zijn ouders van India naar Duitsland verhuisd. Zijn vader heeft daar een mooie baan gekregen. Maar Ranji heeft een andere droom: meedoen in een Bollywoodfilm.

Als hij ziet dat zijn held, superster Amir Roshan, audities houdt wil hij nog maar een ding: weg uit Berlijn en terug naar Mumbai. Is hij gelijk verlost van de pestkoppen op school. Met hulp van buurmeisje Toni zet hij alles op alles.

Deze muzikale komedie stelt niet alleen racisme aan de kaak, maar steekt ook stevig de draak met het fenomeen integratie. Een cultureel avontuur vol verrassende vondsten, aanstekelijke en spannende verwikkelingen en inventieve video's van Ranji en Toni. Kleurrijke personages, waaronder een geweldige opa en een excentrieke buurman als tegenpolen van Ranji's superrationele vader. Doorsneden met zang en dans in Bollywoodstijl, wat zowel uitbundige als gevoelige momenten oplevert. Niet moeilijk om het enthousiasme van Ranji te delen.

Combi-deal: film en Cinekid Lab

Je koopt voor de Cinekid-film Dromen zijn als wilde tijgers een kaartje van € 9,00. Hiermee krijg je ook de hele dag toegang tot het Cinekid Lab: onze digitale speeltuin vol installaties en games in de Rabo Studio van het Forum. Heb je een Stadjerspas? Dan kost een combi-deal maar € 3,00. Koop je tickets het liefst van te voren en online, via de tickets-knop hieronder.

Agenda

Woensdag 20 oktober
14:25 tot 16:01
Camera 1
€ 9,00
Donderdag 21 oktober
12:30 tot 14:06
Camera 1
€ 9,00
Taal
Duits gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
96 min
Kijkwijzer
Land
Duitsland
Jaar
2021
Regie
Lars Montag

Cinekid

Het leukste kinderfestival in de herfstvakantie

Cinekid is het grootste film- en mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar. Beleef de beste films, doe mee met de leukste workshops en ontdek het Cinekid Lab, onze digitale speeltuin vol installaties en games.