Raak mij aan! Touch me!

Tijdens een vredesmissie in het Midden-Oosten zijn drie jonge soldaten, Erik, Roy en Thomas, op zichzelf aangewezen als hun militaire voertuig met pech midden in de woestijn vast komt te staan.

Steeds meer losgezongen van de werkelijkheid proberen de soldaten het hoofd koel te houden. Ze verliezen echter grip op de situatie als ze de 14-jarige Khalil ontmoeten en hij vervolgens weigert te vertrekken. Rampzalige gebeurtenissen stapelen zich op en de soldaten voelen zich gedwongen om de jongen een vijandig gebied in te volgen op zoek naar water. Hun paranoia neemt langzaam maar zeker toe. Waar leidt hij ze eigenlijk naartoe en kunnen ze hem wel vertrouwen?

Agenda

Zaterdag 25 september
19:00 tot 20:41
Camera 5
€ 11,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
87 min
Kijkwijzer
Acteurs
Joes Brauers, Tobias Kersloot, Spencer Bogaert
Land
Nederland
Jaar
2021
Regie
Sharif Korver

NFF

Het Nederlands Film Festival komt naar Groningen toe! Van 24 t/m 30 september geniet je bij ons van zes unieke festivalpremières, tegelijk met de première met cast en crew in Utrecht. Net als de premières in Utrecht beginnen die in Groningen met een korte sferische introfilm, die start met de festivaltrailer inclusief partnerreel van het NFF en een introductie met de cast & crew van de desbetreffende première.

Misschien vind je dit ook leuk

Drijfzand

Drijfzand

Een intrigerende moeder-dochterrelatie.

woensdag 29 september 22:00 tot 00:06
Nr.10

Nr.10

Nieuwe thriller van Alex van Warmerdam

Premièredatum donderdag 30 september
The Photograph

The Photograph

Over New York en haar zwarte bewoners, trots en traditie.

zaterdag 25 september 15:50 tot 17:39

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >