Raak mij aan! Touch me!

Vind jij de politiek ook vaak ingewikkeld? En weet je nog niet op wie je gaat stemmen bij de verkiezingen in maart? WIJ OOK NIET.

Daarom organiseert VERS samen met Titia Hoogendoorn (voormalig politiekn00b) de VERSconferentie. Hierbij duiken wij de diepte in over de politiek. Waarom is jouw stem belangrijk, wat gebeurt er eigenlijk in de tweede kamer en welke onderwerpen zijn van belang voor jongeren? Op deze vragen geven wij antwoord, zodat jij weet op wie je wil stemmen.

Let op: dit event is bedoeld voor jongeren van 16 tot en met 24 jaar.

VERS Approved Stempakket

Wil je de complete ervaring? Schaf dan voor €5,- het VERS Approved Stempakket aan via de knop 'tickets' hieronder. Dit verrassingspakket wordt persoonlijk langsgebracht en zorgt dat jij helemaal klaar bent om te stemmen.

Optioneel: koop het Stempakket

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor De VERSconferentie.

Wij zijn VERS

Wij zijn VERS: een diverse groep tussen de 16- 24 jaar. Wij kijken anders, houden van cultuur, fotografie, gamen, literatuur en muziek. Wij drukken onze eigen stempel op Forum Groningen zodat ook jij naar het nieuwe gebouw komt.

Wij organiseren het hele jaar door evenementen die actueel en prikkelend zijn. Denk, onderzoek, bevraag, feest, verbreed, lach, discussieer, maak en verras jezelf samen met ons. Zien we je snel?

Volg VERS
Wij zijn VERS