Raak mij aan! Touch me!

Een kleine, dappere muis verzint een list om de grote gevaarlijke dieren in het bos op afstand te houden. Want er zijn heel wat bewoners van het bos die hem wel zien zitten als lekker hapje…

Gelukkig is er de rustige vertelstem die iedereen op z’n gemak stelt! De muis verzint een groot beest met stekels op zijn rug, grote tanden en een wrat op zijn neus. Het lukt de kleine muis om de dieren bang te maken voor deze Gruffalo. Maar dan staat ineens de Gruffalo echt voor zijn neus. De Gruffalo wil de muis ook opeten, maar de muis zegt dat hijzelf het gevaarlijkste dier in het bos is. De Gruffalo gaat met hem mee het bos in. De Gruffalo wordt ook bang en vlucht. Als hij tegen een boom op loopt, valt daar een nootje uit. Precies waar de muis naar op zoek was: iets te eten.

In deze prachtige korte animatiefilm wordt spanning afgewisseld met grappige en rustige scènes. Maar let op: dit is geen film voor bange muizen! De Gruffalo is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek.

Spruit Cinema XL

Deze film is onderdeel van Spruit Cinema XL! Zondag 26 februari pakt Spruit Cinema groots uit met deze speciale editie. Bereid je voor op een ochtend vol leuke films voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Na de film zijn er allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Wil je weten wat je allemaal te wachten staat? Bekijk de Spruit Cinema XL pagina!

Spruit Cinema XL

Agenda

Zondag 26 februari
09:30 tot 10:00
Camera 3 Deluxe
€ 6,00

Meer Spruit Cinema XL

Spruit Cinema XL: Draak Dries en de Vliegende Dokters Spruit Cinema XL: Draak Dries en de Vliegende Dokters

Spruit Cinema XL: Draak Dries en de Vliegende Dokters

zondag 26 februari 10:45 tot 11:15
Spruit Cinema XL: Superworm Spruit Cinema XL: Superworm

Spruit Cinema XL: Superworm

zondag 26 februari 10:00 tot 10:30

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >