Raak mij aan! Touch me!

David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Eén man heeft meer van de natuur op aarde gezien dan wie dan ook. Deze unieke documentairefilm vormt het bewijs daarvan.

Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.

De film is gemaakt door de bekroonde natuurfilmproducent Silverback Films en door het Wereld Natuur Fonds (WWF), is geregisseerd door Alastair Fothergill, Jonnie Hughes en Keith Scholey en heeft als uitvoerend producent Colin Butfield.

De carrière van de beroemde Britse bioloog Sir David Attenborough omspant ruim zes decennia. Hij heeft alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en de wonderen van het leven wereldwijd onder de aandacht gebracht met toonaangevende natuurseries. Zijn werk omvat onder meer Life on Earth, Planet Earth en meer recent de Netflix-documentaireserie Our Planet.

Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer
Acteurs
David Attenborough
Land
Verenigd Koninkrijk
Jaar
2020

Misschien vind je dit ook leuk

I Am Greta I Am Greta

I Am Greta

donderdag 29 oktober 12:15 tot 14:07
Kenniscafe Kenniscafe

Kenniscafe

donderdag 12 november 17:00 tot 18:30

Voorbereiden op je filmbezoek >

Voorbereiden op je filmbezoek >

Filmnieuws als eerste in je inbox? >

Filmnieuws als eerste in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on