Raak mij aan! Touch me!

David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Eén man heeft meer van de natuur op aarde gezien dan wie dan ook. Deze unieke documentairefilm vormt het bewijs daarvan.

Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.

De film is gemaakt door de bekroonde natuurfilmproducent Silverback Films en door het Wereld Natuur Fonds (WWF), is geregisseerd door Alastair Fothergill, Jonnie Hughes en Keith Scholey en heeft als uitvoerend producent Colin Butfield.

De carrière van de beroemde Britse bioloog Sir David Attenborough omspant ruim zes decennia. Hij heeft alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en de wonderen van het leven wereldwijd onder de aandacht gebracht met toonaangevende natuurseries. Zijn werk omvat onder meer Life on Earth, Planet Earth en meer recent de Netflix-documentaireserie Our Planet.

Live event: wereldpremière

Op donderdag 16 april gaat deze documentaire in première in de Royal Albert Hall in Londen. Deze wereldpremière wordt live uitgezonden in bioscopen en filmtheaters door het hele land, en ook bij Forum Groningen. Je kijkt mee met de gebeurtenissen in Londen en ziet daarna de film. Dit evenement is slechts éénmalig, dus mis hem niet!

Agenda

Donderdag 16 april
20:25 tot 22:35
Camera 5
€ 12,50
Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
90 min
Acteurs
David Attenborough
Land
Verenigd Koninkrijk
Jaar
2020

Misschien vind je dit ook leuk

AI: More than Human AI: More than Human

AI: More than Human

zaterdag 22 februari 10:00 tot 18:00
Koolhovens Helden #2: The Beyond Koolhovens Helden #2: The Beyond

Koolhovens Helden #2: The Beyond

vrijdag 8 mei 19:30 tot 22:27
Tims Talkshow Tims Talkshow

Tims Talkshow

zondag 23 februari 16:30 tot 18:00

Filmnieuws als eerste in je inbox? >

Filmnieuws als eerste in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on