Raak mij aan! Touch me!

David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Eén man heeft meer van de natuur op aarde gezien dan wie dan ook. Deze unieke documentairefilm vormt het bewijs daarvan.

Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.

De film is gemaakt door de bekroonde natuurfilmproducent Silverback Films en door het Wereld Natuur Fonds (WWF), is geregisseerd door Alastair Fothergill, Jonnie Hughes en Keith Scholey en heeft als uitvoerend producent Colin Butfield.

De carrière van de beroemde Britse bioloog Sir David Attenborough omspant ruim zes decennia. Hij heeft alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en de wonderen van het leven wereldwijd onder de aandacht gebracht met toonaangevende natuurseries. Zijn werk omvat onder meer Life on Earth, Planet Earth en meer recent de Netflix-documentaireserie Our Planet.

Verplaatst naar 28 september

Deze voorstelling is verplaatst naar maandag 28 september.

We willen iedereen die een ticket heeft gekocht de mogelijkheid geven erbij te zijn. Omdat wij te maken hebben met een beperkte capaciteit van onze zalen gezien de maatregelen rondom covid-19, wordt het publiek bij binnenkomst verdeeld over twee filmzalen. Je kunt je begeven naar Camera 5. Ter plekke maken wij de verdeling. Hierbij houden we er uiteraard rekening mee dat je bij je medebezoeker kunt zitten.

Goed om te weten is dat deze voorstelling geen live-event meer is, maar een gewone vertoning van de documentaire.

Als je verhinderd bent op 28 september, mail dan naar tickets@forum.nl. Je krijgt dan van ons een tegoed.

Agenda

Maandag 28 september
19:30 tot 21:30
Camera 5
€ 12,50
Dinsdag 29 september
19:00 tot 21:00
Camera 5
€ 10,50
Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer
Acteurs
David Attenborough
Land
Verenigd Koninkrijk
Jaar
2020

Misschien vind je dit ook leuk

CatVideoFest 2020 CatVideoFest 2020

CatVideoFest 2020

zaterdag 8 augustus 11:00 tot 12:21
Tims Talkshow Tims Talkshow

Tims Talkshow

zondag 27 september 16:30 tot 18:00

Voorbereiden op je filmbezoek >

Voorbereiden op je filmbezoek >

Filmnieuws als eerste in je inbox? >

Filmnieuws als eerste in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on