Raak mij aan! Touch me!

Kijk daar, in de lucht! Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Het is je zelfbedachte superheld!

Kan jouw superheld net zo snel vliegen als Superman? Is jouw superheldin even sterk als Wonder Woman? Of is jouw superheld net zo vindingrijk als Batman? Misschien bedenk je een superschurk die net zo sluw is als the Joker. Of net zo grappig als Harley Quinn.

In de lessenserie Superseb and the Forum Five leer je hoe je helemaal zelf fantastische stripfiguren kunt bedenken en tekenen. Je maakt een spannend, lollig of ontroerend verhaal van twee pagina’s vol met zelfbedachte karakters. En als je even geen zin hebt in superhelden tekenen mag je natuurlijk compleet iets anders verzinnen. Allemaal super!

In 5 lessen ontdek je stap voor stap wat er voor nodig is om jouw eigen strip te maken. Je ontwerpt je eigen stripfiguur, bedenkt een leuk, ontroerend of spannend verhaal en je krijgt tekentips van een echte tekenaar. Elke les wordt zorgvuldig opgebouwd om te laten zien hoe het stappenplan van strips tekenen werkt. Aan het einde van de cursus heb je een echte strip van twee pagina’s!

Geschikt voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar.

Stadjerspas

Ben jij in het bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Voor deze cursus geldt een speciale Stadjerspas-aanbieding. Klik op de knop tickets voor de geldende kortingsactie.

Praktische informatie

 Data Donderdag 26 januari, 2 februari, 9 februari, 16 februari & 23 februari.
 Tijd 15.45 - 17.15 uur
 Docent Wouter Winter
 Locatie Smartlab in Forum Groningen, Nieuwe Markt 1
 Kosten €37,50 voor 5 lessen / Stadjerspashouders €12,50

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Cursus Striptekenen - Superseb and the Forum Five.

Misschien vind je dit ook leuk

Striptekenaar in-1-dag Striptekenaar in-1-dag

Striptekenaar in-1-dag

donderdag 2 maart 10:00 tot 16:00

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >