Raak mij aan! Touch me!

Muziek maken met Blanks, leren dirigeren, vrijetijdskunstenaars ontmoeten, lokaal talent bewonderen op de bühne, de wereld van de dans ontdekken, muziek maken met de rappers en producers van StudioT en nog veel meer!

Op zaterdag 9 december staat in Forum Groningen de spotlight gericht op iedereen die in de vrije tijd aan kunst en cultuur doet… of wil doen.

Voor de vrijetijdskunstenaar (12 jaar en ouder) zijn er activiteiten zoals 'Tienietoren tekenen', dansen tijdens de 'Daansploats' en een nummer schrijven samen met Blanks. Ook kun je optredens bekijken en verenigingen ontdekken. Voor de kunst- en cultuurprofessional organiseren we verdiepende programma’s en de mogelijkheid tot netwerken. Zo zijn er workshops voor dansdocenten, theatermakers, ambitieuze popbands en dirigenten. 

Bekijk het volledige programma op de site van Cultuurfeest en bekijk hier de timetable. Toegang voor het Cultuurfeest is gratis; voor sommige activiteiten of programmaonderdelen is het nodig om je vooraf op te geven.

Cultuurfeest is een evenement van KultuurLoket in opdracht van Gemeente Groningen en in samenwerking met Forum Groningen.

Naar de website van het Cultuurfeest

Agenda

Zaterdag 9 december
12:00 tot 22:00
Forum Groningen Nieuwe Markt
Chas Gerretsen | Foto-expositie Chas Gerretsen | Foto-expositie

Chas Gerretsen | Foto-expositie

dinsdag 5 december 10:00 tot 17:00
Haydn op zondag Groningen Haydn op zondag Groningen

Haydn op zondag Groningen

zondag 10 december 10:00 tot 12:30
Op de Bühne Op de Bühne

Op de Bühne

zondag 7 januari 12:00 tot 14:00

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >