Raak mij aan! Touch me!

Clash brengt een onbevreesde line-up van kunst, muziek en wetenschap naar de binnenstad van Groningen.

Clash creëert botsingen en brengt je op een verrassende manier in contact met nieuwe kunstvormen. Naast werk van internationaal aansprekende namen, presenteert het festival onder de naam Clash Lab nieuwe kunstwerken.

Clash Lab

Een belangrijk nieuw onderdeel van het festival is Clash Lab. Lokale en nationale kunstenaars maken en presenteren onder deze noemer nieuwe kunstwerken. Clash laat met het Lab nieuwe mogelijkheden ontstaan voor creatief talent om zich te ontwikkelen. Zij krijgen de kans hun werk te laten zien op verschillende presentatieplekken door het jaar heen en tijdens het festival in april. Met je festivalticket heb je toegang tot het Lab.

Partners

Clash is een uniek samenwerkingsplatform waaraan veel culturele organisaties in het Noorden een bijdrage leveren. Het festival werkt onder meer samen met Forum Groningen, CBK Groningen, Galerie With Tsjalling, Grand Theatre, Jonge Harten, KopjeK, NP3, Noorderlicht, OOST, SIGN, Simplon, Soundsofmusic Festival, Studium Generale, Rijksuniversiteit Groningen en VERA.

Agenda

Zaterdag 11 april
19:30 tot 00:00
Smartlab
Zondag 12 april
13:00 tot 20:00
Smartlab

Misschien vind je dit ook leuk

Clash festival Clash festival

Clash festival

zaterdag 11 april 19:00 tot 02:30
Groningse Nacht van de Filosofie Groningse Nacht van de Filosofie

Groningse Nacht van de Filosofie

vrijdag 17 april 20:00 tot 00:30
Tims Talkshow Tims Talkshow

Tims Talkshow

zondag 26 april 16:30 tot 18:00

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on