Raak mij aan! Touch me!

Cineville organiseert speciaal voor alle filmliefhebbers en omstreken een serie specials: Cineville Speciaaltje. Dit keer met de voorpremière van Return to Seoul.

Cineville Speciaaltje

Zin in dat beetje extra? Anders wij wel, daarom organiseren we speciaal voor alle filmliefhebbers in samenwerking met Cineville een serie specials: Cineville Speciaaltje.  De saus is altijd anders: van exclusieve voorfilms tot klassiekers die je nog wel vierentwintig keer wil zien, en van Q&A's, introducties en performances tot quizjes en prijzen. Een warm totaalpakket, voor iedereen die net zoveel van film houdt als wij.

Return to Seoul

Op 21 maart nodigen we je uit in voor een speciale voorpremière van Return to Seoul, over de 25-jarige Freddie, die tijdens een spontane reis naar Zuid-Korea besluit op zoek te gaan naar haar biologische ouders. Wat begint als een korte trip, wordt een reis van acht jaar langs stampvolle nachtclubs en stille dorpjes.

Gratis welkomstdrankje en meer

Bij dit Speciaaltje serveren we een heerlijke biologische thee uit Zuid-Korea - Jangwon Oolong: notig en zoet met tonen van stro en tabak. Maak via ons quizje kans op mooie prijzen, luister naar een opgenomen welkomstwoord van de regisseur en laat je inspireren door een inleiding van een van onze medewerkers.

Als Cineviller mag je natuurlijk weer gratis een +1 meenemen. Hand in hand, op verkenningstocht door de straten van Seoul.

Let op: Cinevillers hebben een mail van Cineville ontvangen met daarin een speciale code. Gebruik deze code om het ticket voor je gratis +1 te bestellen!

Ben jij geen Cineviller maar wil je wel graag komen? Geen probleem, iedereen is welkom! 

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Cineville Speciaaltje: Return to Seoul.

Taal
Diverse talen gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
117 min
Kijkwijzer
Acteurs
Louis-Do de Lencquesaing, Oh Kwang-Rok
Land
Frankrijk
Jaar
2022
Regie
Davy Chou

Misschien vind je dit ook leuk

Mon Crime Mon Crime

Mon Crime

maandag 27 maart 13:45 tot 15:37
The Whale The Whale

The Whale

maandag 27 maart 20:50 tot 22:57
Tár Tár

Tár

maandag 27 maart 15:30 tot 18:18

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >