Raak mij aan!

Celle que vous croyez is een spannend Frans drama, waarin vijftiger Claire (Juliette Binoche) zichzelf na een gestrand huwelijk weer moet herpakken.

Juliette Binoche schittert als Claire, een gescheiden vijftiger met een succesvolle carrière als docent. Nadat haar jonge geliefde Ludo (Guillaume Gouix) haar laat zitten, doet ze zich online voor als iemand anders om hem te begluren. Claire verandert online in Clara, een prachtige jonge vrouw van 24.

Wanneer Claire in contact komt met Ludo’s vriend Alex (François Civil), vallen de twee al snel als een blok voor elkaar. Ook al speelt alles zich af in een virtuele wereld, de gevoelens zijn levensecht. Maar wanneer Alex aanstuurt op een ontmoeting, weet Claire zich geen raad.

Celle que vous croyez is een romantisch en spannend verhaal waarin realiteit en leugen steeds meer in elkaar overlopen. Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie, naar de gelijknamige roman van Camille Laurens.

Na onvergetelijke rollen in The English Patient, Chocolat en Trois Couleurs voegt Juliette Binoche met Celle que vous croyez weer een indrukwekkende rol toe aan haar oeuvre. De Franse actrice was de afgelopen jaren volop in de Nederlandse filmtheaters te zien; ze speelde onder andere in Ma Loute van Bruno Dumont, Doubles Vies van Olivier Assayas en High Life van Claire Denis.

"Sterke rol van Binoche"
NRC 3374

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van €6,00.

Taal
Frans gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
101 min
Kijkwijzer
Acteurs
Juliette Binoche, François Civil, Charles Berling, Guillaume Gouix
Land
Frankrijk
Regie
Safy Nebbou

Elke week de nieuwste premières in je inbox? >

Elke week de nieuwste premières in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on