Raak mij aan! Touch me!

De Jongerenvertegenwoordigers Leah Corsmit & Leverne Nijman gaan fietsen van Groningen naar Brussel! Leah en Leverne halen onderweg de mening van jongeren op over onderwerpen zoals klimaat en democratie, tot inclusiviteit en zelfontplooiing.

Het einddocument met alle meningen van de jongeren hoort niet thuis in een stapel op een bureau, maar direct in de handen én hoofden van politieke leiders. Dit mooie project trappen ze af met een fantastisch kick-off event in Forum Groningen, met een korte muzikale performance van de Kiesmannen over de zin en onzin van Europa.

Leah en Leverne: "door het geven van gastlessen en het organiseren van evenementen spreken wij jongeren, en geven hen de mogelijkheid om hun visie en mening te delen over thema's die zíj belangrijk vinden: van klimaat en democratie, tot inclusiviteit en zelfontplooiing, elke mening doet ertoe".

Meedoen?

Wil jij dat jouw mening direct terecht komt bij de hoogste bazen van Europa? Praat mee in Forum Groningen. Gratis te bezoeken!

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Brussels by Bike.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Europe Direct. Europe Direct Groningen is de toegangspoort tot de Europese Unie voor inwoners van stad en ommeland. Ze verstrekken algemene EU-informatie en ze organiseren debatten en bijeenkomsten die het Europees bewustzijn verhogen, het debat over de EU bevorderen en actief Europees burgerschap stimuleren.

meer info
974