Raak mij aan! Touch me!

Over waarom liegen soms misschien ook wel een beetje niet zo erg is. 

Leugens maken brokken. Dat wordt gezegd. Fantaseren is ook een beetje liegen, je verzint allerlei dingen die niet écht zijn, niet bestaan. Fantaseren mag altijd. Maar wanneer ben je dan een jokkebrok? Met deze vraag gaat coupdeboule aan de haal. 

Liegen geliegd loogde loegt floep floeps en oepssssss… een leugen!!! Wat? NEEEEE wattes neen EEN LEUGEN?! Misschien heeft niemand het in de gaten…… Ssssst of juist snel doorkletsiekletsie noezel aanraken mond bewaken en draai droei met mijn ogen zwoksels klotsende oksels peentjes zweten waarom koekt koekje iedereen zo naar moei staat het dan op mijn voorhoofd geschrievelefoetseld??? 

In een simpele en vindingrijke vormgeving ontvouwen en ontpoppen zich steeds meer vormen en kleuren. Met het decor wordt ook de muziek steeds gekker, wilder en daarmee vrolijker, tot het speellokaal, de ruimte een andere wereld wordt. Een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten. 

coupdeboule

coupdeboule bestaat uit theatermakers Eileen Graham en Katelijne Beukema. Vanuit fantasie zoekt coupdeboule naar antwoorden op moeilijke kwesties zoals in dit geval wat echt is en wat niet. Ze maken speels-filosofische voorstellingen met als doel de fantasie van het publiek, ongeacht leeftijd, actief te prikkelen. Het werk van coupdeboule is kleurrijk en fysiek. De muziek is (in samenwerking met het Conservatorium Den Haag) gecomponeerd door Delara Navaey. 

Kids only

Sorry Grote Mensen: dit is een kinderactiviteit. Er zijn dus alleen kindertickets te koop. (Logisch, want snoep is voor kinderen; grote mensen maken er nou eenmaal vaak een potje van.) Deze workshop is leuk voor kinderen vanaf 6 jaar.

Stadjerspas

Ben jij in het bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Voor deze cursus geldt een speciale Stadjerspas-aanbieding. Klik op de knop tickets voor de geldende kortingsactie.

Agenda

Vrijdag 29 december
13:00 tot 14:00
Rabo Studio
€ 7,50

Roald Dahl Festival

Op 28, 29 en 30 december kun je weer genieten van drie fantastische dagen vol met verrukkkelekukkelijke workshops, goddelige shows, smakelijke films en heel veel leuke doe-dingen! Echt iets om 3 dagen lang je tanden in te zetten! Een smiksmakkelig & zwalig festival. 

Roald Dahl Festival

Misschien vind je dit ook leuk

Kaartjes zeefdrukken (6+) Kaartjes zeefdrukken (6+)

Kaartjes zeefdrukken (6+)

donderdag 28 december 12:00 tot 16:00
Verrukkelekukkelijke dropsleutelhangers (6+) Verrukkelekukkelijke dropsleutelhangers (6+)

Verrukkelekukkelijke dropsleutelhangers (6+)

vrijdag 29 december 13:00 tot 17:00
Hans Kazàn (5+) Hans Kazàn (5+)

Hans Kazàn (5+)

donderdag 28 december 13:00 tot 14:00
Roald Dahl stop-motion (8+) Roald Dahl stop-motion (8+)

Roald Dahl stop-motion (8+)

donderdag 28 december 11:00 tot 12:30
Wonka snoepuitvinders (6+) Wonka snoepuitvinders (6+)

Wonka snoepuitvinders (6+)

zaterdag 30 december 11:00 tot 12:30

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >