Raak mij aan! Touch me!

Een gezellige ochtend met muziek en een quiz, verzorgd door Muziekband TRITS! Samen met je naaste met geheugenproblemen kun je muziek luisteren en meedoen. Muziek is één van de laatste dingen in het brein dat vertrekt. Uit onderzoek is gebleken dat muziek de stemming zeer positief kan beïnvloeden en het is een manier om contact te maken. Vaak komen naar aanleiding van de muziek allerlei herinneringen, verhalen en emoties los.

Muziekband TRITS laat ouderen hun tienerjaren herleven met een repertoire uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. Deze workshop is georganiseerd door het Forum in samenwerking met Humanitas. Laat je verrassen en zing en doe mee onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers!

Muziekochtend

Forumbibliotheek Haren, Brinkhorst 3 Haren
31 mei  I 10.30 – 11.30 uur I gratis

Aanmelden

De toegang tot deze ochtend is gratis. Iedereen is welkom maar mensen met geheugenproblemen en mantelzorgers zijn speciaal uitgenodigd.
Opgave is mogelijk door een mail te sturen naar m.hopma@forum.nl.

 

Aanmelden

Agenda

Dinsdag 31 mei
10:30 tot 11:30
Bibliotheek Haren

De BreinBieb

Hoe werkt het brein? Hoe goed is jouw geheugen? En wat is dementie? Op deze vragen kun je antwoord krijgen bij BreinBieb in de Forumbibliotheek De Wijert en Haren.

Bekijk programma
De BreinBieb
BreinBieb Damochtend BreinBieb Damochtend

BreinBieb Damochtend

donderdag 2 juni 10:30 tot 11:30
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

maandag 23 mei 10:00 tot 12:00
Spelochtend BreinBieb Spelochtend BreinBieb

Spelochtend BreinBieb

dinsdag 7 juni 10:30 tot 11:30