Raak mij aan! Touch me!

Maren, een jonge vrouw die probeert te overleven aan de randen van de samenleving, en Lee, een nogal intense dakloze jongen.

Metro Goldwyn Mayer Pictures presenteert Bones and All, een film over liefde, geregisseerd door Luca Guadagnino (“Call Me by Your Name”), die hiervoor in 2022 op het filmfestival van Venetië de Zilveren Leeuw voor beste regisseur won. Bones and All gaat over de liefde die ontstaat tussen Maren (Taylor Russell), een jonge vrouw die probeert te overleven aan de randen van de samenleving, en Lee (Timothée Chalamet), een nogal intense dakloze jongen. Samen ondernemen ze een ware odyssee, die hen voert langs de achterafweggetjes, verborgen doorgangen en valluiken van het Amerika van Ronald Reagan. Maar uiteindelijk leiden alle wegen toch terug naar hun angstaanjagende verleden en naar een beslissend moment dat zal bepalen of hun liefde hun anders-zijn kan overwinnen.

Agenda

Donderdag 1 december
Premièredatum, speeltijden volgen
Taal
Engels, Nederlands ondertiteld
Duur
131 min
Kijkwijzer
Acteurs
Taylor Russell, Timothée Chalamet, Mark Rylance, Chloë Sevigny, André Holland, Jessica Harper, Michael Stuhlbarg, David Gordon Green, Jake Horowitz
Land
VS
Jaar
2022
Regie
Luca Guadagnino

Misschien vind je dit ook leuk

Close Close

Close

zaterdag 26 november 19:05 tot 21:00
Fisherman's Friends: One and All Fisherman's Friends: One and All

Fisherman's Friends: One and All

dinsdag 29 november 13:30 tot 15:32
Girls, Girls, Girls Girls, Girls, Girls

Girls, Girls, Girls

zondag 27 november 17:45 tot 19:35

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >