Raak mij aan! Touch me!

Laat je verrassen door bijzondere verhalen, muziek en mooie gesprekken door verschillende Molukse auteurs en artiesten. Verwacht een gevarieerd middagprogramma met kunst, theater, muziek en literatuur: dat is Bertemu!

Het Molukse literair evenement is een initiatief van Abé Sahetapy. Samen met de Molukse dichter Djodjie Rinsampessy, schrijver Linda Sekewael, kunstenaar Ben Manusama en spoken word artiest Emerson Terinathe gaven zij de afgelopen jaren body aan Bertemu Magazine.  De opzet van Bertemu Magazine, de 9e editie in de Forum Groningen, is om de Molukse literatuur en andere vormen van Molukse cultuur als kunst, theater en muziek een theaterpodium te geven en te delen met de multiculturele gemeenschap in Nederland.

Over Bertemu
De opzet van Bertemu | Moluks Literair Magazine is om de Molukse literatuur verweven met vormen van cultuur, kunst, theater en muziek een podium te geven en te delen met andere culturen in Nederland. De diversiteit van het ontmoeten en verbinden van verschillende culturen. Hierin ligt een hoge intensiteit aan waarde voor de Molukse auteurs. Daarnaast is daar ook de kracht van de Molukse literatuur in het licht van inclusiviteit, cultuurbehoud, overdracht en evolutie, die Bertemu Magazine wil delen met het publiek. Die verbondenheid met elkaar te voelen, te delen en uiteindelijk de verbindingen te maken in de hedendaagse Nederlandse samenleving. Dit is voor Bertemu Magazine van essentieel belang.

De line-up wordt een maand van tevoren bekend gemaakt.
 

Agenda

Zaterdag 12 november
13:00 tot 17:00
Rabo Studio
Gratis

Misschien vind je dit ook leuk

Koolhovens Keuze Koolhovens Keuze

Koolhovens Keuze

vrijdag 11 november 19:30 tot 23:15
Nederland Leest: Hedy dÁncona Nederland Leest: Hedy dÁncona

Nederland Leest: Hedy dÁncona

zondag 13 november 16:00 tot 17:30
WK Voetbal voorbeschouwing WK Voetbal voorbeschouwing

WK Voetbal voorbeschouwing

woensdag 16 november 20:30 tot 22:00