Raak mij aan! Touch me!

Het hoofdprogramma van onze benefietactie voor Syrië - een gratis toegankelijke avond vol optredens!

We zamelen geld in voor Stichting Vluchteling om aandacht te vragen voor de noodsituatie in Idlib en Aleppo. Initiatiefnemer Charles Goudsmidt, eigenaar van restaurant De Omhelzing, benaderde het Forum Groningen na het zien van de indringende film For Sama met het voorstel een speciale avond voor Syrië te organiseren. Gezamenlijk is er een bijzonder (keuze)programma samengesteld, waaronder dit hoofdprogramma vol optredens.

Samen met Groningse artiesten is een rijk programma samengesteld vol poëzie, muziek, vertellingen en performances. De line-up: Bab Ad-daar, Beat Mo, Mauricio Plat, Rense Sinkgraven, Yu Ku, Rudo Walker, Glenn Gressmann, Renée Luth, Cissy Joan en Charles Goudsmit en Woody Vermeltvort. Host van de avond is Sherlock Telgt. 

Dit programma is gratis toegankelijk, maar een benefiet is geen benefiet zonder donaties. Neem daarom een goedgevulde portemonnee of pinpas mee!

Alles over de benefietavond

Bab Ad-daar

Voor het Benefiet event voor Syrië werken we nauw samen met  Bab Ad-daar.

Het doel van Bab Ad-daar is het bouwen van een warme plek voor nieuwkomers in Nederland, om vaardigheden en talenten in dans, theater en muziek te verbeteren, door ze te matchen met professionals in het culturele veld van Groningen. Babaddaar helpt bij de organisatie van het event en biedt twee optredens aan! Het eerste is Oosterse Stoel. Zij zullen om 19.00 uur optreden op de Publiekstribune (de trap op de begane grond van het Forum). De theaterinleiding Het Lot opent het hoofdprogramma om 19.30 uur op verdieping 3 West.

Bab Ad-daar

Vind je de actie supersympathiek maar ben je niet in de gelegenheid om te komen op vrijdag 20 maart? Geen probleem, je kan doneren op rek.nr NL72RABO 0142856576 t.n.v. Forum Groningen o.v.v. Benefiet voor Syrië. Aan het eind van de avond gaat de volledige opbrengst van de film, het diner en alle donaties naar Stichting Vluchteling.

Dit Benefiet voor Syrië wordt mede mogelijk gemaakt door Europe Direct Groningen.

Benefiet Syrië

Vrijdag 20 maart, op Wereldverteldag, organiseert Forum Groningen een benefietavond georganiseerd. We zamelen geld in voor Stichting Vluchteling om aandacht te vragen voor de noodsituatie in Idlib en Aleppo.

Benefiet Syrië

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on