Raak mij aan! Touch me!

De feiten en fabels van de energietransitie, open besproken en onderbouwd door de wetenschap.

De energietransitie is een actueel onderwerp, zeker nu de energieprijzen door het plafond schieten. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het verduurzamen van hun omgeving, woning en levensstijl en ook bedrijven en grote industrieën beginnen de noodzaak voor verandering te voelen. Maar wat is de energietransitie nu precies? Er wordt veel over geschreven en menig persoon heeft er wel een mening over. Welke informatie klopt? Hoe nauw komen de nuances? En is er wel één waarheid? 

Aan de hand van stellingen nemen Marcel Koenis (Directeur Business Development EnTranCe) en Marten van der Laan (Lector Systeem Integratie aan de Hanzehogeschool) jou mee in de zin en onzin van de energietransitie.

Let's Gro Festival

Let’s Gro is hét (gratis) festival over de toekomst van Groningen. Op 4, 5 en 6 november is iedereen welkom om samen na te denken over toekomstideeën, aan te schuiven bij presentaties over nieuwe projecten in de stad, zijn er inspirerende sprekers en kun je bij miniworkshop ontdekken hoe je zelf kunt bij dragen aan een beter klimaat.

Het festival wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de gemeente Groningen en tal van andere organisaties.

Meer info

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Barn Talk on tour.

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >