Raak mij aan! Touch me!

In de weer met papier. Tekenen, knippen en schuiven totdat je een echte animatie hebt gemaakt.

Hoe bedenk je een verhaal voor een animatie? Hoe zorg je dat het goed loopt? Hoe krijg ik alles op de juiste plek op het juiste moment in beeld? In-1-dag leer je een eigen animatie maken van begin tot eind. In de weer met papier. Tekenen, knippen en schuiven totdat je een echte animatie hebt gemaakt. Het begint bij storytelling en daarna ga je aan de slag met de ingrediƫnten voor jouw animatie; karakters, omgeving, een begin, een spannend midden stuk en een eind. Alle ingrediƫnten moeten op de juiste plek komen te staan voor een goed lopend verhaal dus je gaat ook leren editen. En dan nog geluid erbij en je animatie zit in elkaar!

Dat is best hard werken. Om even bij te komen en om inspiratie op te doen gaan we tussendoor naar Storyworld. In dit interactieve museum leer je nog meer over storytelling. 

Kids only

Sorry Grote Mensen: de workshop Animator in-1-dag is een kinderactiviteit (kinderen zijn immers veel creatiever; Grote Mensen maken er nou eenmaal vaak een potje van).  Er zijn dus alleen kindertickets te koop. De workshop is leuk voor kinderen vanaf 7 jaar.

Stadjerspas

Ben jij in het bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Voor de workshop Animator in-1-dag geldt een speciale Stadjerspas-aanbieding. Klik voor meer informatie over de geldende kortingsactie op onderstaande knop Tickets.
 

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Animator in-1-dag.

Misschien vind je dit ook leuk

Striptekenaar in-1-dag Striptekenaar in-1-dag

Striptekenaar in-1-dag

donderdag 2 maart 10:00 tot 16:00

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >