Raak mij aan! Touch me!

Yawen Zheng is een jonge animator en illustrator uit China. Aan haar werk voel je dat de verbinding met haar eigen kindertijd intens is.

Alle Sterren (ook de naam van haar debuutfilm) hebben we gevuld met vijf films van dit jonge talent. Hierin reis je door prachtig gekleurde tekeningen als in een droom.

Haar animaties geven veel ruimte voor de eigen verbeelding. Een kleine jongen ontdekt een poortje naar een andere wereld, we aanschouwen en temmen het boze monster in onszelf, gaan op reis naar de beste plek om een kostbaar zaadje te planten, en waaien mee op de wind. Alle Sterren is poëzie in beeld.

5+

Dit programma is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Speeltuin van de Verbeelding

Bij Taartrovers draait alles om de verwondering. Met een toegangskaartje kunnen alle kinderen zowel naar de film als naar de Speeltuin van de Verbeelding. De installaties in de Speeltuin van de Verbeelding nodigen uit om te spelen en fantaseren, zelf op onderzoek uit te gaan, van alles te ontdekken en zelf te maken. Je speelt er met alle zintuigen. Je kan kleuren dansen op het doek, lijnen borduren van lange draden, filmpjes maken met kleurrijke knopen en verhalen tekenen in de lucht en daarna even uitrusten met verhalen op je oren. Honger? Kneed dan zelf je wolkenbroodje en proef de gebakken lucht.

Voor € 9,00 euro kijk je eerst de film Alle sterren en word je, na afloop van de film, door de Taartrovers opgehaald en naar de Speeltuin van de Verbeelding gebracht. Hier heb je ongeveer een uur de tijd om alles te ontdekken en lekker te spelen. Veel plezier! 

Tickets

Film & toegang tot de Speeltuin van de Verbeelding  € 9,00
Stadjerspas ticket € 3,00
Cineville pashouders -
Duur
25 min
Jaar
2017

Taartrovers Film Festival

Het leukste film- en speelfestival voor kinderen van 2 tot 9 jaar!

Taartrovers Film Festival

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on