Raak mij aan! Touch me!

Origami als inspiratie voor de meest geavanceerde technologie

Origami is momenteel weer volop in de aandacht als activiteit die rust en reflectie geeft in een hectische wereld. Tegelijkertijd dient het ook als inspiratie voor de meest geavanceerde technologie. Tijdens deze workshop maak je kennis met deze twee kanten van origami. Maar we gaan vooral bezig met papier! Van een plat vel papier kan in principe iedere vorm worden gevouwen, maar geen paniek: we gaan eenvoudig beginnen. 

Deze workshop wordt gegeven door Judith van der Elst van ELSA Lab Noord-Nederland en Laura Boomsma van Academie Minerva en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, en volwassenen.

Activiteit i.s.m. ELSA Lab Noord-Nederland.

AI Parade

Speelse installaties, workshops, films en documentaires over kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie oftewel ‘AI’ is niet meer weg te denken uit ons bestaan. Maar wat is AI eigenlijk en wat willen en kunnen we er mee? Dompel je onder, ga in gesprek en doe mee aan een speels programma met films, theater, workshops, installaties, walk-ins en een heuse Starry AI Bingo!  De AI Parade vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 26 februari in Forum Groningen, locaties Nieuwe Markt en Haren.

Alle activiteiten

Agenda

Zaterdag 25 februari
15:00 tot 16:30
Medialab
Gratis

Misschien vind je dit ook leuk

AI Smartlappen AI Smartlappen

AI Smartlappen

zaterdag 25 februari 15:30 tot 17:00
Starry AI Bingo Starry AI Bingo

Starry AI Bingo

zaterdag 25 februari 12:00 tot 13:00
Walk-in Smartlab Walk-in Smartlab

Walk-in Smartlab

zaterdag 4 februari 11:00 tot 17:00