Raak mij aan! Touch me!

Geniet met volle teugen van ABBA: The Movie! Alleen te zien op 17 & 19 september. De film bevat exclusieve extra’s en na afloop worden er nog drie sing-a-long-clips vertoond.

De onlangs geremasterde film neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van ABBA en de discomuziek in de jaren 70, toen regisseur Lasse Hallström de immens populaire Australische tournee vastlegde. Met backstage beelden en volledige uitvoeringen van ABBA’s grootste hits als Dancing Queen, SOS, Name Of The Game en Waterloo. Een zeldzame blik op de succesvolle band op het hoogtepunt van hun populariteit.
 
Het subplot vertelt het verhaal van een country radio-dj die een interview met de band probeert te regelen. Als de deadline nadert, wordt het steeds meer een slapstickachtige mix van blunders en toevalligheden. De jonge dj heeft de taak om het felbegeerde interview voor elkaar te krijgen en ABBA’s toegewijde bodyguard doet er juist alles aan om dit te voorkomen.
 
Dit fan event bevat exclusieve extra’s, waaronder een blik achter de schermen bij het drukbezochte ABBA: Voyage concert in Londen, beelden van het ABBA Museum in Stockholm, tekstvideo’s van hits en uiterst zeldzame backstage materiaal van de 1977 tour.
 
Let op: Engels en Zweeds gesproken én Engels ondertiteld.

Cineville

Heb jij een Cinevillepas? Dan bezoek je deze voorstelling met korting. Reserveren is helaas niet mogelijk, maar je kan jouw ticket(s) tegen een bijbetaling van €3,- ophalen bij de kassa. 

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor ABBA: The Movie - Fan Event.

Taal
Engels,Zweeds gesproken, Engels ondertiteld
Duur
120 min
Acteurs
Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Robert Hughes, Stig Anderson
Land
Zweden,Australië
Jaar
2023
Regie
Lasse Hallström

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >