Raak mij aan! Touch me!

Gamechanger 2011

Star Wars Sphero BB8

Gadgy - 2015

De schoenen van R2D2 zijn flink groot om te vullen, misschien is het daarom dat BB8 een globe is zonder voeten. Deze zeer populaire versie is een drone die met een smartphone kan worden bediend en vervolgens als magisch bestuurd rond kan rollen.

Beyblades

爆転シュート ベイブレード, Bakuten Shūto Beiburedo, letterlijk te vertalen als Explosive Shooting Beyblade, is een manga met bijbehorende mediafranchise uiteraard ook met videogames.

Lego Star Wars

Lego - 2011

Een van de succesvolle samenwerkingen van Lego met een andere franchise met meerdere series, films en videogames.

Fidget Spinners

2011

Het succes van de fidget spinners schijnt voort te komen uit het succes van de beyblades. Wat kun je ermee? Helemaal niks! Fidget Spinners zijn bedoelt om mee te “friemelen”. En toch namen ze de wereld over met een hoogtepunt in 2017 toen het aanbod de vraag niet eens meer aankon.

DVD Drive

Nicolas Winding Refn - 2011

The hoofdpersonages Driver en Irene zeggen bar weinig tegen elkaar in de film. Dat komt vooral omdat acteurs Ryan Goslin en Carey Mulligan vonden dat er meer focus moest zijn op de sfeer. Voor Carey Mulligan bestond het opnemen voornamelijk uit “urenlang verlangend staren in de ogen van Ryan Gosling”.

LP Kanye West

My Beautiful Dark Twisted Fantasy

2010

Cassette Guardians of the Galaxy: Awesome Mix Vol. 1

Hollywood Records - 2014

De terugkeer van de casette tape! Super succesvol soundtrack album van de film Guardian’s of the Galaxy. Vol met ‘goed foute’ retro hits.

Cassette Guardians of the Galaxy: Awesome Mix Vol. 1

iPhone 3G

Apple - 2008

Wie heeft dat nou nodig? Zo dacht iedereen nog over smartphones voordat Apple de Iphone introduceerde. Het was meteen gedaan met de discmans, mp3-spelers, landkaarten en weerberichten. Voortaan heb je de hele wereld aan media, internet, apps en natuurlijk games, achter een touch screen in je zak.